Іваничівець Андрій Злотко розповів про те, як це бути українцем, який пече піцу краще за італійців
З нагоди неофіційного свята Дня українця столичні тележурналісти відзняли сюжет про те, як проходить звичайний будень в українців, що розкидані по різних куточках світу.
Під час спілкування з уродженцем Іваничі Андрієм Злотком, який нині живе і працює в Римі (Італія), журналісти ТРК «Україна» дізнавалися, як це бути українцем, який пече піцу краще за італійців, – передає Район Іваничі.
Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого.Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.
А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а 2018 року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви.
Більше цікавого – у відео.