<

Нововолинські рятувальники «ліквідовували» наслідки вибуху на котельні КП «Теплокомуненерго»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 24.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

23 серпня в котельні 26 кварталу КП «Теплокомуненерго» відбулися спеціальні навчання для рятувальників міста Нововолинська.

Згідно з версією, 23 серпня на пункт зв’язку частини 5 ДПРЧ м. Нововолинська поступило повідомлення що відбувся вибух газорозподільчої установки в котельні 26 кварталу КП «Теплокомуненерго» м. Нововолинськ по вулиці Святого Володимира,
5а.

Метою проведення таких навчань є відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з службами цивільного захисту міста Нововолинськ під час ліквідації надзвичайних ситуацій і рятування людей.

Перше відділення рятувальників у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної аварії.

Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, умовну аварію вдалося швидко ліквідувати.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучалися працівники 5 ДПРЧ, екстреної медичної допомоги, Нововолинського відділення Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області, АТ «Волиньгаз» та працівники котельні 26 кварталу КП «Теплокомуненерго».

Поставлена мета проведення спеціальних навчань була досягнута, оскільки керівники підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань. Дії особового складу 5-ої Державної пожежно рятувальної частини були відзначені, як узгоджені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок