<

У Луцьку розпочались змагання дрег-рейсерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 22.06.2019 / Новини / /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

21-го червня у Луцьку розпочалася масштабна авто-мото-спортивна подія року – тренувальні та кваліфікаційні заїзди учасників змагань з дрег-рейсингу у рамках DDL – DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUЕ та UDRF.

22-го червня свої вміння показуватимуть професійні пілоти різних вікових категорій не лише з України, а й з інших країн – Румунії, Литви, Латвії, Польщі, Болгарії. , – інформує ВолиньPost.

Зранку “вуличні” гонщики пройшли інструктаж, технічний та медичний огляди. Опісля розпочалися заїзди. Офіційно ж змагання стартували близько 14:00 і триватили до 19:30 на трасі для професіоналів. 

За участь в аматорському дрег-рейсингу просили символічну плату – 200 гривень, щоб придбати кубки і нагороди для призерів та учасників, адже церемонія нагородження буде такою ж, як і у профі.

Охочих подивитися на феєричне шоу завтра запрошують на Луцький військовий аеродром із 9 ранку. Попереджають, що основне видовище почнеться орієнтовно із 11-12 години, до того вхід – можливий, але будуть відбуватися тренування пілотів та відбіркові заїзди. Ціна квитків стартує від 250 гривень, найдорожчі – 800, але кількість – обмежена. 

Призовий фонд змагань складає 10 тисяч доларів. Більше того, глядачів попередили про унікальну можливість виграти один із десяти цінних призів під час відкриття – IPONE XS MAX, а також прокататися на Lamborghini Huracán, машині – яких є всього три у світі. Випробувати свою удачу можна кожному, хто попередньо придбає квиток і візьме участь у розіграші. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок