<

Інші розділи

В Україні стали менше пити горілку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:14 | 25.07.2018 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

В Україні почали менше споживати міцний алкоголь. Натомість стали більше пити лікери.

Цьогоріч скоротили виробництво горілки з вмістом спирту менше 45,4%. За останні півроку зменшили виготовлення на 10,6% – до 5,7 мільйона декалітрів, пише УНІАН.

“Виробництво коньяку та бренді скоротилося на 2,7% – до 884 тисяч декалітрів. Виробництво горілки в липні 2018 року становило 967 тисяч дал, що на 10% менше, ніж місяцем раніше, і на 3,2% більше, ніж у липні 2017”, – йдеться у повідомленні Державної служби статистики.

Виробництво коньяку та бренді у липні становило 126 тисяч дал, що на 24,4% менше показника червня поточного року, і на 1,4% менше, ніж у липні 2017.

Натомість обсяг виробництва лікерів та інших спиртних напоїв в Україні в січні-липні збільшився на 25,3% порівняно з аналогічним періодом минулого року і становив 3,6 мільйона дал.

У липні поточного року виробництво лікерів та інших спиртних напоїв становило 701 тисячу дал, що на 11,3% менше, ніж минулого місяця, і на 32,1% більше, ніж у липні 2017.

У Держстаті зазначили, що наведені дані не враховують інформацію з тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини зони проведення операції Об’єднаних сил.




коментарів: 4
  1. Почали лікуватись настоянками “ГЛІД”(“БОЯРЫШНИК”). Ціна: 8.00-8.50 грн. за 100 грамм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Листопада, Понеділок