<

Нововолинськ виконав 86% плану I-го етапу четвертої хвилі мобілізації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 26.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради, на розгляд якого було внесено питання про виконання в місті заходів І етапу 4 черги часткової мобілізації та завдання на 2-ий етап. На засідання запросили керівників підприємств та організацій.

За результатами І  етапу  4 черги мобілізації  місто справилося з плановим завданням на 86 відсотків, – повідомляє Нововолинська міська рада.

Нововолинському об’єднаному військовому комісаріату під час четвертої  черги часткової мобілізації, як повідомив його комісар Олександр Плужнік, необхідно призвати 149 військовозобов’язаних. Завдання І-го етапу становило – 108 військовозобов’язаних. Упродовж цього періоду із числа оповіщених до комісаріату з’явилося 105 осіб. Медичний огляд пройшов 101 військовозобов’язаний,  з яких придатними виявилися 70.

Наразі проводиться ІІ-ий етап. За словами Олександра Плужніка, триває оповіщення військовозобов’язаних для уточнення їхніх облікових даних та за необхідності проходження медичної комісії для того, аби в подальшому визначити придатність до військової служби.

Військовий комісар спростував чутки про масовий призив шахтарів і  вкотре підкреслив, що наразі ведеться  поновлення обліку даних військовозобов’язаних. Олександр Плужнік подякував керівникам вугільних підприємств, які з розумінням поставилися до оповіщення працівників шахт.

Військовий комісар наголосив на подальшій  співпраці  з керівниками гірничих колективів, організацій, а також із правоохоронними органами.

Міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що проведення мобілізації – питання державної ваги і звернувся до присутніх не займати позицію: «Моя хата скраю», а сприяти військовому комісаріату в його роботі у мирний  час  та під час мобілізації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок