<

Чутки над БУГом: АТБ планує відкриття ще двох супермаркетів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 23.10.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарі 2

З інсайдерських джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що у Нововолинську планується відкриття ще двох супермаркетів “АТБ”. 

На сьогодні мережа магазинів “АТБ” є найбільшою в Україні та стрімко розвивається по містах. Нещодавно відкрили перший, але не останній супермаркет у Нововолинську. Наступного року має з’явитися “АТБ” на 15-му мікрорайоні, де поки працює супермаркет “Рідний Край” та ще один на проспекті Дружби, поблизу головного відділення Приватбанку.

Повідомлення про закриття “Рідного Краю” уже розміщене на будівлі супермаркету. На його місці через деякий час має бути “АТБ”. Між продавцями ходять розмови, що половина персоналу принципово не піде працювати у новий магазин, інші ще не знають чи взагалі їх запросять працювати.

“Якщо відкриється АТБ в центрі міста, нам прийдеться закриватись. Маленькі магазини не витримають конкуренції”, – коментують продавці чутки про відкриття “АТБ” і на проспекті Дружби.

З того часу, коли у місті відкрився перший супермаркет “АТБ” активно йдуть розмови про конкуренцію серед місцевих магазинів. Думки нововолинців розділилися, однак деяким підприємцям явно не подобається те, що на них чекає.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2
  1. Ви забули про власників АТБ і їхні зв’язки. Погугліть, перш ніж писати. І почекайте хоча б рік-побачимо, як вам буде всім подобатись АТБ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер