<
Інші розділи

У Швейцарії винайшли рубіновий шоколад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:48 | 7.09.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Швейцарська шоколадна компанія Barry Callebaut винайшла новий вид шоколаду – рубіновий.

Цей шоколад має рожевий відтінок, насичений смак і віддає фруктовими нотами. Також рубіновий шоколад має вершкову структуру, як і інші види – чорний, молочний та білий, повідомляє Independent.

Відзначається, що ароматизатор надходить із самих какао-бобів, що означає, що ароматизатори та барвники повністю натуральні, без додавання ягід.

Представники фірми-виробника повідомили, що новий сорт шоколаду намагалися винайти з 1930 року. Вони запевняють, що рубіновий шоколад стане абсолютно новим смаковим досвідом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *