<

Народний депутат Олег Березюк зустрівся з владою Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 24.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 11

24-го листопада народний депутат Верховної Ради України Олег Березюк у рамках свого робочого візиту на Волинь відвідав місто Нововолинськ. У кабінеті заступника міського голови Андрія Сторонського відбулася зустріч, на якій обговорили актуальні для міста питання, зокрема перспективи нововолинських шахт, як працюють реформи охорони здоров’я, освіти тощо.

Спілкування нардепа з заступником мера проходило в присутності депутатів міськради та облради Нововолинська та Володимира-Волинського, представників шахтарської галузі.

У якому розмірі має бути субвенція на медицину та освіту – таке питання розглянули першим. Олег Березюк нагадав про перспективу так званої “газової” інвестиції в нововолинські копальні, акцентуючи, що цей проект зупиняється не через непотрібність, а через недостатню опрацьованість. Він закликав владу Нововолинська ініціювати зустріч з китайським послом та вести переговори з інвесторами напряму, без міністерства.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зафіксували декілька цитат народного депутата.

— Я вважаю, що 325 ліжок в лікарні на місто – це велика розкіш. У вас 50 тисяч населення, нехай 20% ще приїдуть лікуватися. В Америці такого б не дозволили. Треба сідати і рахувати місця.

— Директор ПТУ або головний лікар має сидіти тут з вами так само, як я зараз, а ви маєте задавати йому питання. Відкрити рот і сказати “дай мені 100 тисяч” дурень може. Що ви зробили для того, щоб їх отримати.

— Інвестори не хочуть сюди заїжджати через високий рівень корупції та тому, що це поліцейська держава.

— Інвестиції в копальні мають бути не українські – тоді буде порядок.

— Шахтарів бояться, просто фізично бояться. І це єдиний інструмент впливу на владу – страх.

— Влада в Києві сама собі зробила заворушення для того, щоб люди сказали: “Треба спокій в країні” (про події минулого тижня).

— Влада – це не гроші, влада – це психологія.

— Ви живете на золоті, просто цього не знаєте. З нашою державою зв’язуватися сьогодні не можна, державу треба творити тут.

— Якщо будете сваритися – програє Нововолинськ. Перестаньте, вас розводять, як кошенят.

— Нашими дефіцитами користуються наші ж вороги.

Учасники зустрічі завітали до Нововолинської міської лікарні, особисто оглянули заклад і оцінили розуміння працівниками суті медичної реформи.

Актуальною темою для нардепа також стало питання реалізації реформ в освітній галузі. Олег Березюк та заступник мера Нововолинська Андрій Сторонський побували у школі №1. Народний обранець поспілкувався англійською мовою з учнями навчального закладу і перевірив знання історії.

img_0637
img_0651
img_0657
img_0661
img_0684
img_0691
img_0704
img_0709
img_0710
img_0716




коментарів: 11
  1. …..чесно, я не розумію всіх тих зустрічей, вже майже тридцять років шось їздять говорять і результат-НОЛЬ……

  2. Для чого це шоу.325коек для больници багато про Америку згадав.А в Америке главрач сидит больше 30 лет.Надо було завести до Крижанивського показати
    частну медицину и мрт.яке набагато краще томографа.який больнице до того томографа частного фреймут до нього треба хай все перевирить и подивится яки вони диагнози дають думаю що в майбутньому такий центр як у Крижановского повинен стати основою медицини.
    медицини города.

    • Не можна до Крижановського, бо коли Сторонський переступить поріг цієї клініки, то станеться щось зле і страшне.
      Того він туда не піде навіть під дулом.

    • А може пора уже замінити “пенсію” на Крижановського всього на всього.
      Але чи здатен він ломати “схеми” – ПИТАННЯ

  3. Ну присутність Альоши-куровоза ще якось обласним депутатством виправдано, а яким боком там Тамосевич-солдобий у толк не візьму… потертись біля народного вирішив)))

  4. Ех, зараз би послухати думки людей, які нічого не тямлять в політиці. Я би подивився на те, що би ви робили, якби вас поставили на відповідальну посаду.
    Результат – нуль? А сенс щось робити, якщо наші люди все знищать і понівечать, а потім ще будуть говорити про те, яка в нас погана влада. В приклад можу привести новий спортивний комплекс, який був побудований на території НВК. На баскетбольному полі покрали сітки з кілець, бігові доріжки знищені велосипедами і роликами, на полі лежить безліч бичків. Не влада винна у тому, що в нас нічого немає, а прості люди, які нічого не цінують, і це бидлоття ще хоче в Євросоюз…

    • То в нас вже Березюк депутат? З великим задоволенням задав би кілька запитань,але все так тихенько пройшло,як завжди все в Нововолинську.

  5. А як же ст. 49 Конституції, що забороняє скорочувати ліжкомісця у комунальних закладах охорони здоров’я? Щодо корупції у Нововолинську та поліцейської держави сказано було правильно. А де ж був Віктор Борисович? На лікаряному\відпустці\закордонному відрядженні\працював із секретною документацією\покращував житлові умови\захищав дисертацію\викладав студентам у ТНЕУ\заповнював декларацію\лікувався у реанімації\продавав комунальні садочки і школи\віпочивав у Буковелі… Гм. Хто відає?

    • Дивись ТТІ !!! В Вірменію на дєвки літав, з колегами побухать. З міського бюджету, як запевнив копійки не взяв. ЧЕСТНИЙ.
      Поки Гузь по 10 шахті сам гівно по з/п розгрібав. А мали би удвох, но Барісич працює тільки за відкати.

  6. П Анатоль Віктор Борисович змінив ” койко місце” дружини на себе У них зараз сезон лікування- спочатку в окремій вмебльованій палаті лежала сестра дружини мера. потім сама мадам “мериха”. а далі мер На черзі головний лікар і так дальше ( в порядку рангів ) Навіть своїм коханкам знаходять місця в окремій палаті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок