<

До Володимира-Волинського прибув черговий транш гуманітарної допомоги від німецьких благодійників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 20.10.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 10

20-го жовтня до Володимира-Волинського привезли чергову гуманітарну допомогу від німецького благодійного фонду “УкраїнаДопомогаБрайтшайд”. 

“Приїхала досить чисельна делегація – 16 чоловік. Привезли вантаж гуманітарної допомоги. Зокрема для Володимир-Волинського фонду “Матері Божої неустанної помочі” 35 тонн. Привезли знову ліжка, матраси, одяг, дитячі речі, санітарні матеріали, привезли толь – доброї європейської якості.” – розповів Микола Гінайло.

img_9570

Частину гуманітарної допомоги планують передати для Вищого професійно-технічного училища, на потреби гуртожитків. Також частину нададуть для Володимир-Волинської військової бригади та для полку, котрий формується.

“Я буду просити нашого народного депутата щоб він посприяв пришвидшити процес визнання гуманітарної допомоги для військовослужбовців. Хоча зараз нормально працює Міністерство соціальної політики і протягом 2-3 тижнів визнається гуманітарка,” – додав Гінайло.

У вантажі також знайшло собі місце піаніно, яке планують передати для церковної академії.

Додамо, що цей транш гуманітарної допомоги став вже 63 транспортом в Україну. Всього привезли більше 5 тисяч тонн гуманітарної допомоги для українців від німецьких благодійників. 

Нагадаємо, що в рамках німецько-української співпраці, німецький благодійний фонд “Україна.ДопомогаБрайтшайд”контактує із Володимир-Волинським благодійним фондом “Матері Божої неустанної помочі” та сумісно організовують такі гуманітарні транші для малозабезпеченого населення міста та району.

img_9576
img_9577
img_9581
img_9585
img_9595
img_9602
img_9606




коментарів: 10
    • Гапон , просто так нічого не робить , досвід дурити людей в нього значний , цікаво скільки він має з тієї оборотки …

  1. Пишуть,аби що.Людина заснувала фонд,для потреб мало захищених людей,яким завжди допомагає(безкоштовно),і полилася грязь.Зайдіть у фонд цієї людини,зверніться за допомогою,і на власні очі переконайтесь,на Володимирівку до колодязя неїдьте,там все дороге.

    • гапон спочатку все робить для себе , а потім для форми трохи для людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок