<

Під час одержання хабара затримано посадовців Володимир-Волинської податкової

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 30.06.2016 / Володимир /
Перегляди
53
/ коментарів 11

30-го червня посадовців викрито та затримано “на гарячому” під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 2-х тисячі гривень, яку вони вимагали від чергової зі своїх “жертв” – місцевого приватного підприємця – за сприяння у його переведенні із загальної на спрощену систему оподаткування та не створення штучних перешкод цьому.

Слідчий відділ прокуратури області, за результатами комплексу слідчих (розшукових) дій негласного характеру, проведених спільно з оперативними підрозділами обласного Управління Служби безпеки України та підрозділу власної безпеки в системі органів Державної фіскальної служби області, задокументували незаконну діяльність керівника відділу Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та його заступника, пов’язану з вимаганням та одержанням неправомірної вигоди, – повідомиляють у прес-службі прокуратури області.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких слідчими ухвалюватиметься рішення стосовно міри запобіжного заходу щодо затриманих, повідомлення останнім про підозру, їх відсторонення від займаних посад.

За наслідками слідчих дій також даватиметься юридична оцінка попередньо задокументованим фактам незаконної діяльності указаних вище службових осіб Державної фіскальної служби, пов’язаної із одержанням неправомірної вигоди від суб’єктів господарської діяльності.

Прокуратура області звертається до громадян, підприємців та керівників суб’єктів господарської діяльності, із проханням повідомляти про відомі їм факти неправомірної діяльності посадовців Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, повідомляти про це у прокуратуру області за телефоном (0332)722222, або звертатись безпосередньо у слідчий відділ прокуратури Волинської області за адресою: Луцьк, вулиця Кривий вал, 29.




коментарів: 11
    • доцю, в нас підстави видно за 10км, і це факт. А те,что єті двоє неугодні меру то факт 100%

    • Та справа не в оформленні, а в тому що вони так можуть перевірку затягувати для переходу з одної форми на іншу скільки їм по закону можна по максимуму. Хто закривав підприємця той стикався з тими ….

  1. Нормальна тьотка та Оксана, просто папіку дорогу перейшла. Це його КБшні штучки.

  2. Саган прибирає неугодних… Я підприємці якщо довбні то нехай платять.

  3. Взяли Лариску Войтовичку. То с…ка ще та. Бабло доїла з підприємців що ппц. Хто був розумніший то нах посилав, були й такі яких розводила.

  4. Не знаю тих розкладів, але там 70% треба пересадити без суда і слідства.Конфіскувати все і у всіх до третього коліна!

  5. Та сволота впивалася від своєї значущості і отримувала задоволення від знущання над людьми .Не довго прийшлось чекати покарання.Скільки ця сволота залила людям сала під шкіру одному богові відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок