<

Житель Жовтневого постраждав від вибуху ліхтарика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 12.02.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

5 лютого у відділок міліції поступило повідомлення із нововолинського ЦМЛ про доставленого постраждалого жителя Жовтневого із діагнозом травматична ампутація великого і середнього пальця лівої руки, рвана рана лівої брови.

Тілесні ушкодження 59-річний чоловік отримав по місцю проживанню близько 16:00 в  наслідок нещасного випадку.

Подію, для журналістів “БУГу”, прокоментував тимчасово виконувач обов’язків начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Юрій Душний.

За розповіддю громадянина, неподалік свого будинку він знайшов пластмасового ліхтарика з відкидними вилками, виявивши несправність, вирішив забрати додому. Увімкнувши його в розетку – пролунав вибух.

Причина вибуху на разі встановлюється, призначено дві експертизи – хімічну та вибухо-технічну .

У зв’язку із можливими проявами терористичних актів на території міста при міськвиконкомі створений штаб який призначений для швидкого реагування та попередження можливих небезпечних проявів, очільник – Рожелюк Володимир. За їх сприянням посилено охорону важливих об’єктів (в тому числі супермаркети, громадські місця).

У разі виявлення підозрілих предметів на вулиці, громадському місці чи іншому приміщенні міліція закликає  телефонувати 102.

Читайте також –  Міліція інформує про підозрілі речі .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця