<

Волинь політична: Ігоря Гузя висунули кандидатом в нардепи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 15.09.2014 / Новини / , , , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
DSC_0591

Ігоря Гузя та Ігоря Лапіна офіційно висунули кандидати у народні депутати в мажоритарних округах Волині.

Таке рішення одноголосно ухвалили під час з’їзду партії «Народний фронт» у неділю, 14 вересня, – інформує прес-служба Ігоря Гузя.

Черговий етап всеукраїнського з’їзду відбувався у столиці в Мистецькому арсеналі. Учасники одноголосно затвердили список кандидатів від «Народного фронту» у загальнодержавному багатомандатному окрузі та мажоритарних округах.

У першу десятку «Народного фронту» увійшли прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, відома громадська діячка та радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, екс-секретар РНБО Андрій Парубій, командир батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук,  глава МВС Арсен Аваков, медiаексперт, екс-заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар, нардепи  В’ячеслав Кириленко та Лілія Гриневич, а також командир батальйону  «Дніпро-1» Юрій Береза.

Також делегати затвердили список представників у мажоритарних округах.

Так, одноголосно підтримали висунення Ігоря Гузя кандидатом у депутати Верховної Ради в окрузі №19 (Центр – місто Володимир-Волинський. Межі: міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський, Любомльський райони).

Командир роти «Захід» батальйону «Айдар» Ігор Лапін за рішенням їзду балотуватиметься від «Народного фронту» у окрузі №22 (Луцьк).

Також Ігоря Лапіна як досвідченого бойового командира, що захищав країну на Сході, обрали до Військової ради при партії.




26 Квітня, П’ятниця