<

Житель Володимира-Волинського протягом 13-ти років не сплачував за водопостачання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 8.05.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Володимирі – Волинському  мешканець одного з приватних будинків протягом 13 років самовільно використовував послуги централізованого водопостачання.

Дане порушення було зафіксоване комісією з представників міського водоканалу та  муніципальної міліції під час проведення перевірки. Про це повідомляє сайт Волинь і світ.

Контролери водоканалу і раніше навідувалися до власника будинку на вулиці Проскури 2, та той обманював представників комунального підприємства, що використовує воду з власної свердловини  та не пускав їх на територію своєї земельної ділянки.

За послуги з централізованого водопостачання упродовж 13 років власник та його велика родина (у будинку мешкає 8 осіб) мали б сплатити міському підприємству близько 20 тисяч гривень. Тепер за нанесення збитків водоканалу родина буде змушена сплатити штраф у розмірі 4548 гривень (це максимальна сума, яку може стягнути з порушника комунальне підприємство).

З зовнішнього вигляду будинку зовсім не видається, що у його мешканців є якісь фінансові проблеми.

Тож, цілих 13 років спритний власник користувався послугами, за які чесно оплачували пенсіонери, інваліди та інші мешканці Володимира – Волинського.

original-a1eb8bc865e8fd48a7db6c46368a1321




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця