<

Візит Гунчика до Володимира-Волинського: з обласного бюджету виділять кошти для потреб 14-ї ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 6.04.2017 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 5

6-го квітня у Володимирі-Волинському з робочим візитом побував голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Ціль візиту – проінспектувати приміщення 14-ї ОМБр та зенітно-ракетного полку.

Разом із губернатором у бригаду завітали і обійшли територію та приміщення міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк , голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець та депутати Волинської обласної ради.

Тимчасово виконуючий обов’язки командира 14-ої ОМБр Марат Бригадир провів делегації екскурсію по казармах військового з’єднання. Розповів і про проблеми, вирішити які можна, провівши певні капітальні та поточні ремонтні роботи.

Їдальню бригади військові ремонтують своїми силами та з допомогою працівників КЕВ. У приміщенні їдальні потрібно замінити вікна, тепломережі та меблі. Також необхідно облаштувати польову кухню, адже кухня їдальні не справляється і не може прохарчувати достатню кількість військовослужбовців. Аби збільшити потужності їдальні, потрібно перекладати і електромережі.

Також делегація на чолі з командиром ЗРП, полковником Костянтином Заїченко, відвідала казарми зенітно-ракетного полку. Тут представники влади побачити казарму, у яку вже заселили військовослужбовців і яка ремонтується з грудня 2016-го року. Інші казарми потребують ще більших ремонтних втручань: заміни підлоги, дверей та вікон. Командир ЗРП просив представників місцевої влади та влади області фінансово посприяти у вирішенні проблем.

Також обговорили необхідність ремонтних робіт гаражів парку військової техніки ЗРП.

На завершення візиту, Володимир Гунчик підсумував, що уже в середу, 12-го квітня пройде чергова сесія Волинської обласної ради. На ній розглядатимуть питання про виділення з обласного бюджет 500 тисяч гривень для 14-ї ОМБр та 200 тисяч для ЗРП.




коментарів: 5
  1. М-да. Бувшій дерехторці інформаційного концерну довіряють тільки парасолю тримати.

  2. ЦЕ ВСЕ НА КАРТІНКУ! НЕВІРЮ! парасоля там не причом, вона над собой тримає, питання в тому, чому вони – там (тая пенсія) ходить, що вини там роблять,
    дивляться, що там потрібно робити ( відмивати держ. кошти)- там до недавньої пори нічого потріного не треба було, а тут бігають. Ви накажіть відповідальних за минулі роки розкрадання, роки коли треба було розвивати а не розкрадати, хай платять і сидять, а не просто звільнені з посади( в кращому випадку), а то й далі на службі. А то вони вони дивляться на тії підлоги та потолки, робити – потрібно було раніше, а зараз звіздітись, дивно , що наступного мера на фото нема(Свідерського)
    Я не фахівець, але цю проблему можна було б вирішити по команді з кабінету і “ЗВЬОЗДАМИ” там не ходит.

  3. Якими преміксами годують тих командирів. Чи в ЗСУ вже немає фізичної підготовки та заліків ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок