<

У Зимнівській ОТГ проведуть конкурс краси «Паняночка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 24.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

17-го червня у Будинку культури с. Зимне проходитиме один з наймаштабніших культурних заходів на території Зимнівської об’єднаної громади.

Центр культури та дозвілля Зимнівської сільської ради спільно з NGO “Creative studio” готують новий проект – конкурсно-розважальну програму “Паняночку Зимнівської ОТГ”.

“Це незвичайний конкурс “міні-міс”, який проводять чи не в кожному населеному пункті. Наш конкурс проходитиме в етно-стилі, де маленькі українки покажуть свою красу та таланти, де звучатиме мелодійна українська пісня, показаний український танець…і звичайно наряди – вишиваночки та вечірні сукні з елементами вишивки”, – наголосили організатори.

Учасниці проходитимуть 3 етапи конкурсу:
І – “Представлення” – знайомство глядачів та журі з учасницями; хореографічна постановка та представлення кожної з учасниць окремо;
ІІ – “Конкурс талантів” – творчий етап; показ талантів наших паняночок, де кожна покаже те, чим пишається її родина;
ІІІ – “Дефіле у вечірніх сукнях” – показ красивих нарядів з елементами вишивки.

Кожна із учасниць отримує титул “Паняночки”, масу подарунків від спонсорів (яких відкриємо вам пізніше), а лише одна стане переможницею конкурсу і отримає звання “Паняночка Зимнівської ОТГ” та виграє головний приз – ювелірний виріб від головного спонсора нашого проекту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок