<

У Володимирі-Волинському урочисто підняли Державний прапор України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 23.08.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го серпня у день Державного Прапора України у парку «Слов’янський» урочисто підняли синьо-жовтий стяг. Прийшли вшанувати державну символіку десятки містян.

Прапор підняли під акомпанемент військового оркестру. Поглянути на дійство та заспівати гімн України прийшли десятки містян у вишиванках.

Присутні також вшанували пам’ять загиблих бійців за незалежність України хвилиною мовчання.

Міський голова Петро Саганюк привітав та вручив квіти і грошову премію Петру Мартинюку, почесному громадянину Володимира-Волинського і ветерану УПА, який у цей день відзначає 96-ий день народження. Також квітами і грамотами привітали активних мешканців міста.

Виступила перед присутніми голова Володимир-Волинської районної ОДА Наталія Василець і вручила відзнаки мешканцям району.

Наприкінці заходу, мер міста Петро Саганюк повідомив, що у зв’язку із загибеллю Героя, нашого земляка Василя Крищука, концертні святкові заходи у місті відмінено. Натомість у День Незалежності, 24-го серпня о 10-ій годині ранку на площі Героїв міста відбудеться урочисте покладання квітів до дошки пам’яті загиблим учасникам АТО,  а також спільна молитва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок