<

У Володимирі-Волинському відкрили виставку фотографії та живопису «Фіглі-Міглі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 22.10.2018 / Володимир /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

21-го жовтня у галереї культурно-мистецького центру відбулося відкриття виставки живопису Тетяни Токаревої та фотографії Ольги Гудим. Виставка носить назву «Фіглі-Міглі».

Як на картинах, так і на фото здебільшого портрети. Тетяна Токарева представила серію портретів визначних українських і закордонних творчих особистостей. Кожній картині художниця присвятила не одну годину свого часу. Ольга Гудим вирішила показати глядачеві яскравість дитячих емоцій.

Назва «Фіглі-Міглі», пояснюють авторки, дуже влучна, адже, як і їхній творчий дует, це слово без двох компонентів було б неповноцінним. Крім того, пояснень чому назва саме така знайдеться ще багато.

Авторки робіт вирішили змінити звичний формат відкриття на менш офіційний. Аби відвідувачі могли без поспіху переглянути роботи і дізнатися відповіді на усі питання, що зацікавлять, особисто у авторок.

Як розповіли Тетяна та Ольга, творчість вимагає часу, коштів і розуміння близьких, адже не творити не можуть. Знаходять і підтримку одна в одній, працювати так легше, а разом ще і цікавіше.

“Щоб переконатися у чудовому поєднанні олійного, акварельного живопису та мистецтва фотографії, варто побачити виставку на власні очі. Чекаємо усіх поціновувачів мистецтва (кінотеатр Т.Шевченко, другий поверх)”, – написали на Facebook-сторінці культурно-мистецького центру




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок