<

У Володимирі-Волинському судять банду наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 22.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Перед судом у Володимирі-Волинському постали шестеро молодиків, яких звинувачують у наркозлочинах, а одного з них ще й в опорі працівникові поліції. Днями в цьому кримінальному провадженні відбулося підготовче судове засідання.

Наприкінці минулого року правоохоронці затримали організовану банду, яка перевозила контрабанду прекурсорів через пункт пропуску «Угринів» та реалізовувала наркотичні та психотропні речовини на території Волинської області.

Пізніше зловмисникам повідомили про підозру в незаконному виготовленні, придбанні та зберіганні з метою збуту й збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів, а також контрабанді наркотиків (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 305 КК України). А одного з них ще й підозрюють у вчиненні у опору працівникові правоохоронного органу (стаття 342). Опісля членам банди обрали запобіжні заходи: декому у вигляді тримання під вартою, а дехто обійшовся домашнім арештом.

А тепер розпочалися судові засідання, на яких і визначиться подальша доля членів цієї банди і їх остаточне покарання за вчиненні ними злочини.

До речі, судовий розгляд проводитиметься у відкритому засіданні й колегіально. Наступне засідання суду відбудеться 25-го червня о 14:00.

За скоєння таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли, що у Нововолинську в листопаді 2019-го затримали злочинну групу, яка діяла з липня 2019 року та налагодила канал постачання прекурсорів із Європи в Україну. Організатором її був 46-річний мешканець Нововолинська. Потім усім членам організованої злочинної групи суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця