<

У Володимир-Волинському районі відбувся футбольний матч пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 28.06.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

У суботу, 27-го червня, за фінансової підтримки заступника голови Володимир-Волинської районної ради, свободівця Павла Карпюка, у селі Зоря Володимир-Волинського району відбувся футбольний матч пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. 

У футбольному двобої зійшлися збірна команда Володимир-Волинського району та збірна команда учасників АТО. Саме пам’яті мешканців району, що загинули у неоголошеній війні та зокрема мешканцю села Зоря Віталію Ліщуку і було присвячено гру, – повідомила прес-служба ВО «Свобода»

Всі організаційні моменти, кубок, а також грошові нагороди за сприяння заступника голови Володимир-Волинської районної ради від ВО «Свобода» Павла Карпюка та фермерського господарства «Карпо-Агро».

Два тайма запеклої гри принесли перемогу збірній Володимир-Волинського району. Саме їй і було вручено кубок. Втім, кожна з команд отримала від Павла Карпюка невелику фінансову допомогу, яку, порадившись, команди вирішили передати Зорянській школі на купівлю футбольних м’ячів.

Після гри усі учасники  змагань та гості змогли почастуватися рибною юшкою та шурпою.

DSCN2691
DSCN2693




коментарів: 3
  1. Потрібно добавити ще до всіх регалій Карпюка – підозрюваний у скоєні злочину ( не дивно що тримається біля Михальця ,певно переймає в останнього як то ходити відмічатись у міліції) .

  2. Orisya VoznyukСьогодні мала можливість побувати на футболі присвяченому пам’яті мешканців району, що загинули у неоголошеній війні та зокрема мешканцю села Зоря Віталію Ліщуку. Виграла збірна району з рахунком 7:5. Але АТОвці теж молодці, а особливо 12 номер. За організацію велике дякую Павлу Карпюку та Івану Гомзі.
    Велике дякую всім хлопцям за аплодисменти в кінці на нашу з дівчатами честь – яке лицемірство, головне про свою честь не забула.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця