<

У центрі Володимира-Волинського молоді поети декламували вірші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 20.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

19 липня на площі Героїв у Володмириі-Волинському молоді поети Тетяна Птаха та Віталій Голіч декламували свої вірші, збираючи таким чином кошти на збірку своїх поезій.

Тетяна Птаха вже встигла видати першу збірку під назвою “Воля і висота”, на яку дали гроші спонсори. Наразі готується до виходу у світ друга книга “Географія почуттів”, на яку поетеса, власне, і збирає кошти. У ній переплітатимуться різні почуття: до країни, до людей, до себе, почуття земні й небесні.

“Поки ми почуваємо – ми живі”, – зазначає поетеса.

Минулого року вже збирали авторів у Володимирі-Волинському, організовували біля Культурно-мистецького центру “Поетичне асорті” та інші. Загалом було проведено близько шести подібних заходів для популяризації творчості місцевих поетів.

“Я зазвичай виступаю у Києві останнім часом. Приїхала у відпустку і вирішила дещо окультурити місто”, – повідомила Тетяна.

Віталій Голіч після тривалої паузи знову відчуває приплив натхнення до написання віршів. Веде електронну збірку, де вже є близько 70-ти віршів.

Автор не зациклюється на одному напрямку і для кожного виду віршів черпає натхнення з різних джерел. Раніше працював у філософському складному напрямку, а зараз хоче писати більше про подорожі, якими надихнувся.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок