<

У сквері біля історичного музею у Володимирі-Волинському встигли вкласти бруківку до Дня міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 26.07.2018 / Володимир /
Перегляди
36
/ 1 коментар

До свого 1030-тиріччя Володимир-Волинський отримав подарунок. Так недавно тільки розпочалися, а 26-го липня вже завершилися роботи по вкладанню нової бруківки у сквері біля історичного музею.

Як розповідає перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, бруківкою вирішили вкласти саме центральну доріжку скверу, оскільки вона залишалася у всіх проектах з реконструкції зони відпочинку, які були представлені на громадських обговореннях. Облаштували і пандус на вході в сквер зі сторони вулиці Драгоманова.

Роботи з встелення бруківкою парку «Слов’янський» встигли завершити двома тижнями раніше. Тепер доріжку до пам’ятника князю Володимиру прикрашає кольорова вишиванка.

“Це тільки перші етапи реконструкції парків. Ми продовжимо цю роботу. Крім того біля історичного музею встановлене нове освітлення. Таке ж встановили у сквері біля райради.  Роботи з освітлення проводяться і на віддалених вулицях, наприклад, Наталії Ужвій, Філатова, Шевченка, Київській”, – розповів Ярослав Матвійчук.




один коментар
  1. бруківка та нові ліхтарі це добре , але от як до цього віднесуться ворони , що мешкають в сквері на деревах …Побачимо всю цю красу трохи згодом після реакції пернатих …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок