<

У садочку №3 «Сонечко» провели свято з нагоди прийняття його в мережу ДНЗ Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 17.04.2019 / Володимир /
Перегляди
80
/ коментарі 4

17-го квітня у ДНЗ «Сонечко», який нещодавно долучили до системи дошкілля Володимира-Волинського, відбулося свято з нагоди реорганізації.

На захід завітали заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський, начальник управління освіти, молоді і спорту Володимира-Волинського В’ячеслав Петрук, керівники дошкільних закладів Володимира-Волинського, батьки та інші. Гості прийшли з подарунками, для них підготували теплий прийом.

Нагадаємо, що заклад дошкільної освіти №3 «Сонечко» прийняли в мережу ДНЗ міста. Раніше ця дошкільна ланка діяла в складі школи-інтернет «Центр освіти і соціально-педагогічної підтримки».




коментарів: 4
  1. це добре , що зявився ще один садочок . Головне , щоб на посаду керівника прийшла досвічена людина , що має досвід роботи з дітками і з колективом , головне щоб не така як зараз є керівником дитсадка № 8 ” Вишиванка”. Ну пан Петрук повинен більше дбати за свою конкретну роботу , а не займатися політикою , бо результат його роботи на посаді вже вилазять боком дітям гімназії №4 -де триває отруєння дітей пліснявою ( грибком) в спортзалі …

    • Якби керівник ДНЗ 8 була без досвіду, напевно вже звільнили…

      Не виносьте свої припущення на люди.

  2. До гостя . щоб бути керівником дитсадку – треба згідно кваліфікаційних вимог чинного законодавства мати освіту відповідного напряму , а просто звичайну освітянську освіту та ще й стаж роботи на нижчих посадах в дитячому садку і це вже є підставою в даному випадку підставою не працювати цьому керівнику садочку . Але поки є вже дуже поважні покровителі то ця керівничка ,щоб вона там не чудила в садку ,буде там працювати …

  3. до гостя . Вибачте , в тексті опечатка- замість виразу – а просто звичайну освітянську освіту – читати – а не просто звичайну освітянську освіту .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця