<

У мережі з’явився промо-ролик про Володимир-Волинський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 17.12.2018 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарів 9

У мережу виклали промо-ролик про місто Володимир-Волинський, виконаний у рамках громадського бюджету.

Відеороботу виготовила фірма ТзОВ «ТВ Креатив». Вартість промо-ролика вийшла дешевшою на близько 15 тисяч гривень, ніж передбачалося проектом. 

Нагадаємо, що автор проекту зі створення промо-ролика – Світлана Федонюк. На відеороботу було передбачено 70 тисяч гривень.

Промо-ролик про Володимир-Волинський – останній з проектів громадського бюджету, який у місті повинні були виконати до завершення 2018-го року.




коментарів: 9
  1. Сценарист перепрошую але ви зробили не те за що взяли гроші… Монтаж повторює відео фрагменти. Короче картинка сочна. звук шикарний. молитва в кінці не потрібна ну аж ніяк! спасіть від цього міста спасіть вот що чути в тій молитві…

  2. Звук шикарний, але сильно нагадує озвучення для мультфільма про черепашок ніндзя або панду кунг-фу. Диктор взагалі стогне. Одноманітний і нудний, до кінця не хочеться дивитись і ще та панахида наприкінці. Єдина сатисфакція – різбярі по дереву і по шкарлупі, вони справді умнічки.

  3. Так, це місто не відрізнявиться туристичною привабливість. Але. Нащо робити ще гірше. За що такі гроші виклали? ?? В нас шо лише 2 церкви і 2 школи? ?? І похоронна служба вкінці ролика.

  4. Мда, що не зроби вам не догодиш, відео знято дуже класно і атмосферно, відчувається велич Княжого міста

  5. Це відео треба брати за приклад, як робити не треба. Що за аматорство? Голос як у “Наша Раша” взагалі пробиває на сміх с першої фрази.) І до чого тут пахан, він що монастир, музей чи що? Невже без чинуш не можна обійтись? Шкода, як завжи у нас все через ж…

  6. До ролика особливо придираться не бачу змісту але вибачте не 54900 грн. він явно не дотягує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа