<

Проект бюджету міста Володимира-Волинського затвердили в розмірі майже 300 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 22.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На засіданні виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради 22-го грудня обговорили проект бюджету міста на 2017-й рік. Загальна сума разом з державними субвенціями очікується в розмірі 304,8 мільйонів гривень.

Начальник фінансового управління міської ради Тетяна Шибирин у доповіді зазначила:

  • доходи загального фоду бюджету очікуються в сумі 289, 9 мільйони гривень
  • доходи спеціального фонду – 5,8 мільйони
  • витрати загального фонду плануються в розмірі 283,6 мільйони гривень
  • видатки спеціального фонду – 21,1 мільйон гривень.

На 2017-й рік бюджет Володимира-Волинського отримає додаткове фінансове навантаження. Зокрема вперше буде проведена реверсна дотація до державного бюджету в розмірі 2,7 мільйони гривень. Це зобов’язання місто отримало, адже в результаті децентралізації середній показник власних надходжень вищий від інших міст по Україні.

З місцевого бюджету також планується дофінансовувати медицину ( оплата енергоносіїв, зарплати тезнічним працівникам), освіту (зарплати технічним працівникам), а також держава делегувала ряд соціальних виплат ( для прикладу оплата пільгового перевезення).

Цікавий ще той момент, що на харчування дітей 1-4 класів у навчальних закладак проектом бюджету запланована сума 5-ть гривень для дитини, а для пільгових категорій – 8 гривень.

Детально бюджет розписано на слайдах:

Проект бюджету міськвиконком прийняв та розпорядився винести на розгляд депутатів міськради на позачерговій сесії, котра відбудеться 23-го грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця