<

На добудову нового сміттєзвалища у Володимирі-Волинському потрібно 6 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 13.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському було розпочато потужний екологічний проект – будівництво нової карти міського сміттєзвалища. Роботи розпочали ще восени 2018 року. 12-го червня на місце будівництва нової карти прибув народний депутат Ігор Гузь, міський голова Петро Саганюк із заступниками.

На перший етап робіт виділили 5,4 мільйони гривень. З них 5-ть мільйонів – це кошти державного бюджету, які надійшли за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, а 413 тисяч – кошти місцевого бюджету.

Парламентар на місці уточнив, які роботи потрібно ще провести та суму коштів, яка необхідна, щоб завершити роботи. На що отримав відповідь, що потрібно близько 6-ти мільйонів гривень.

Ігор Гузь повідомив, що черговий транш коштів із дежрбюджету на добудову нової карти сміттєзвалища слід очікувати до кінця червня.

Міський голова Петро Саганюк поділився прогнозом, що якщо кошти надійдуть протягом місяця, тоді до кінця серпня – початку вересня зможуть завершити повністю будівництво нової карти сміттєзвалища. Керівник міста акцентував, що теперішнього сміттєзвалища для міста вистачить ще на рік – півтора.

Додамо, що площа будівництва становить 2,2 гектари. Генеральним планом передбачено влаштування котловану, ділянки для складування ТПВ площею – 1,3 га, вал ґрунту для проміжної ізоляції, тимчасові дороги.

Читайте також: ДронБУГа у Володимир-Волинському районі: Сміттєзвалище, вирубка лісу та село Ворчин




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок