<

Помер фахівець, що здійснював технагляд нового сміттєзвалища у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 21.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
39
/ коментарів 11

У квітні помер ще один з фігурантів будівництва сміттєзвалища у Володимирі – особа, що здійснювала технічний нагляд. Про це повідомив Тарас Сватко.

Активіст на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що “за загадкових обставин помер ще один із фігурантів злочинного будівництва сміттєзвалища – особа, що здійснювала технічний нагляд”.

Раніше Силі Правди Сватко розповідав, що технагляд здійснював Володимир Грицай. Він фігурував і в плівках Козичка, які опублікував Сватко раніше.

Нагадаємо, директор КП “Полігон” Олександр Козичко пішов з життя 7-го серпня 2020-го року.

“Вже пішла з життя друга людина, що брала участь у будівництві. І хоч справу по сміттєзвалищу закрили після смерті Олександра Козичка, з роками стає менше людей, які були в курсі схем”, – розповідає активіст.

Читайте також: сміттєзвалище поблизу Володимира планують ввести в експлуатацію до кінця 2021-го року.




коментарів: 11
  1. Грицай помер від коронавірусної хвороби, не баламутьте публіку. В Україні від цих “загадкових обставин” дякуючи тим кого ми “наобирали” два роки тому, померло вже більш як 40 тис. громадян.

  2. Якщо не помиляюся то його дружина теж померла з різницею в декілька днів від коронавірусу. Але п. Тарас, лише б назбирати побільше лайків і коментарів, знову опублікував недостовірну інформацію. І знову “обляпався”, як з панами Федоруками. І знову не вистачить сміливості вибачитися.

  3. А що не так написав Тарас ,те що на будівництві полігону крали гроші і багато хто з владців був замішаний ,то не знають хіба діти ,а от хто має сісти поки що невідомо -тиша .

    • Що ти дурню пишеш. Те що баби кажуть то Сватко в мережу кидає. Одна дурна мова

    • він пише немаючи достовірної інформації чим ображає гідність людей чому він не напише за що його вигнали з роботи 7поцікавтесь де він раніше працював і за що його вигнали тоді Вам відкриються очі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця