<

Для розробки нової карти сміттєзвалища у Володимирі-Волинському хочуть залучити кошти із держбюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 4.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 7

1-го лютого під час робочого візиту нардепа Ігоря Гузя до Володимира-Волинського, мер звернувся з проханням допомогти отримати частину коштів для розробки нової карти світтєзвалища. Додамо, що насьогодні використовуєть 2-га карта, котрої вистачить ще на 3 роки.

Міський голова запропонував політику відвідати полігон твердих побутових відходів, аби оцінити потреби та перспективи його розбудови. Петро Саганюк зазначив, що загальна вартість нової карти становитиме орієнтовно 12 мільйонів гривень, що для міста є досить значна сума. Цьогоріч мер Володимира-Волинського просить у Гузя допомогти із виділенням з держбюджету 3-х мільйонів гривень, щоб розпочати роботи. Саганюк додав, що не хоче затягувати із розробкою нової карти, щоб убезпечити місто від можливого сміттєвого колапсу, накштал Львова.

 “Для нової карти місце ми маємо. Його потрібно розчистити, викопати котлаван, а також зробити смеціальні “подушки” і застелити все це плівкою. Це не так просто, ще потрібно убезпечитися від підземних вод. Ми зараз розробили лише документацію і якщо цього року почнемо роботи, то було б дуже добре” – зазначив Саганюк.

Ігор Гузь розповів, що попередньо розмовляв по цьому питанню з міністром екології і природних ресурсів України Остапом Семераком. Політик повідомив, що є можливість візиту міністра на Волинь у березні цього року, тоді ж спробує добитись виділення коштів на облаштування полігону твердих побутових відходів через державні програми підтримки екології.

Нагадаємо, що Володимир-Волинське сміттєзвалище, окрім міста, використовують і Зимнівська та Устилузька об’єднані громади, а також великі підприємства.




коментарів: 7
  1. а цікаво , про які великі підприємства використовують Володимир-Волинське сміттєзвалище , адже таких у Володимирі-Волинському немає …

  2. Щоб не старалися зробити корисного для міста находяться скептики яким щось не подобається, це люди в яких в голові крім сміття нічого не має, от такі і докерувалися у Львові що тепер не знають що робити, загадили всі областя України своїм лайном, а Петро Данилович це мудра людина і старається все зробити для міста на майбутьнє не чекаючи ще 3 роки, а от на його місці отой скептик мабуть так не поступивби тому що така категорія рахує що добравшись до влади потрібно багато обіцяти нічого не робити і безцільно транжирити наробні кошти.

  3. як раз при цій мудрій людині , що була при владі знищені всі заводи міста – консервний , комбікормовий , винний , комбінат молокопродуктів , асфальтний , перестав працювати цукровий …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця