<

Депутат Володимирської міськради Валерій Зінкевич, який відпочивав в Куршевелі, склав повноваження

15:08 | 28.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1457
/ 1 коментар

Депутат Володимирської міської ради Валерій Зінкевич, якого помітили на відпочинку у Франції взимку, склав депутатський мандат.Відповідне рішення підтримали на позачерговій сесії 28-го квітня.

Міська рада підтримала дострокове припинення його депутатських повноважень та вивела Зінкевича зі складу постійної комісії з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.

23 депутати підтримали рішення, сам Валерій Зінкевич не був присутній на сесії

Нагадаємо, депутат Володимирської міськради Валерій Зінкевич написав заяву про складання мандата.

Раніше, під час новорічних свят депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича з дружиною журналісти Української Правди помітили на одному з найпрестижніших гірськолижних курортів «Куршевель», що у Франції.

У партії «Сила і честь» заявили, що відкличуть володимирського депутата Зінкевича, який відпочивав у Куршевелі.

Розслідуванням, яке провів секретаріат партії, встановлено, що Валерій Зінкевич є пенсіонером по інвалідності 2-ої групи. Згідно з висновком військово-лікарської комісії він є непридатним до військової служби і знятий з військового обліку. Після повномасштабного вторгнення роздав усі будівельні матеріали власного магазину на потреби оборони.

Як пояснив сам депутат, його перебування за кордоном було обумовлено плановим щорічним лікуванням у Чехії. Повертаючись з якого разом із дружиною, він вирішив побачити Куршевель і заїхав туди на декілька днів




один коментар
  1. Та вже хоч покорміть того Зінкевича чи шо.
    А то очі голодні і сумні як у мотловохо Тузіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця