<

День відкриттів в Устилузі: комп’ютерний клас та дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 29.12.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

29-го грудня в місті Устилузі мер Віктор Поліщук, Андрій Бокоч і Віктор Хиць, помічники народного депутата України Ігоря Гузя,  провели відкриття комп’ютерного класу в місцеві школі. Також відбулось офіційне відкриття дитячого майданчика у місті.

Андрій Бокоч зазначив, що загалом в окрузі №19 буде оснащено 16 комп’ютерних класів новою китайською технікою. Для Устилузької школи передали 12 комп’ютерів. Помічник додав, що на 2017-й рік команда буде працювати, щоб кожна перспективна школа округу отримала комп’ютерний клас.

“Навчайтесь на цих комп’ютерах. Це завдяки програмі і домовленості між двома урядами – Китайської республіки і нашого, з’явилась змога привезти вам такі нові комп’ютери. А сьогодні у нас приємний день в Устилузі – зараз цей клас, а потім і дитячий майданчик відкриємо, кошти які надійшли з державної субвенції. Знаю, що діти вже встигли випробувати цей майданчик, сьогодні ж відкриємо офіційно,” – розповів Андрій Бокоч.

Голова Устилузької об’єднаної громади Віктор Поліщук та директор школи Світлана Михалець подякували нардепу Гузю за постійну підтримку та сприяння в покращенні благоустрою міста та сіл, що входять до громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця