<

30-го серпня у Володимирі-Волинському перевірять розмітку на пішохідних переходах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 28.08.2018 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк на нараді з керівниками відділів і управлінь міськвиконкому зауважив, що до питання розмітки на пішохідних переходах у місті потрібно поставитися уважніше.

Так Петро Саганюк доручив начальнику комунального підприємства «Полігон» Олександру Козичку  та директору «Володимир-Волинської ДЕД «ДП «Волинський облавтодор» Миколі Хільчуку оновити переходи у місті. Це варто зробити до 30-го серпня, зазначив мер, адже за кілька днів стартує навчальний рік і діти та інші пішоходи повинні почувати себе на переходах у безпеці.

Як повідомив  Микола Хільчук, розмітку для пішоходів на вулиці Луцькій зроблять спочатку  фарбою, бо для пластикової потрібно більше часу.

“Якщо до 30-го серпня переходів не буде, то пиши протокол”, – звернувся Петро Саганюк до керівника місцевого відділу муніципальної поліції Андрія Книша

Також у разі невиконання цього дорученння мер обіцяв написати листа у прокуратуру, бо облавтодор «не забезпечує безпеку пішоходів на дорогах міста».

Нагадаємо, що тиждень тому інтернет-видання «БУГ» визнало Володимир-Волинський небезпечним містом для пішоходів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер