<

Водій луцього автобусу забрав посвідчення і вигнав пільговика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:21 | 22.01.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 9

Ковельчанин Андрій (ім’я змінено, – ВН) потрапив у неприємну ситуацію вчора, 21 січня. Молодий чоловік придбав пільговий квиток на автобус сполученням Луцьк-Ратне і їхав з Луцька до Ковеля.

В Андрія є посвідчення, що він – з багатодітної родини й має пільги на проїзд автобусами, – пише видання Волинські новини.

Проте, коли водій почав перевіряти квитки, то сказав заплатити йому 45 грн. Хлопець відмовився, у відповідь водій почав погрожувати поліцією, намагався вигнати Андрія з автобуса й викинути його речі.

Зрештою водій попросив показати ще раз посвідчення, взяв його в руки … і відмовився віддати, доки хлопець не заплатить.

На всі вмовляння він відповідав, щоб дзвонили перевізнику – Н.В. Приходько.

Тоді я зателефонував батькові, щоб порадитися. Батько сказав, що потрібно викликати поліцію і в Ковелі розбиратися, чому водій забрав посвідчення і вимагав кошти. Водій все ж віддав посвідчення в Ковелі”, – розповідає Андрій і додає, що така ситуація у нього не вперше.

“Кілька місяців тому я їхав цим же автобусом і водій комусь перетелефонував та кричав, що більше мене не возитиме, хоча в автобусі я був єдиним пільговиком, інші пасажири їхали за повну вартість квитка. Тоді я не став з ним сваритися, але ж таких водіїв є багато! Кожна людина має право на нормальний проїзд”, – зауважує молодий чоловік.




коментарів: 9
  1. Дикі і незрозумілі речі творять із твоїми синами багатії, Україно! А хлопець і його батько – сміливі та горді люди. Нам всім потрібно такими бути.

    • В нас є закони в Україні які захищають не тільки атошників. але і інші категорії пільговиків і потрібно з тим рахуватися. Бо незнаїш в яку категорію пільговика попадеш завтра ТИ.і з тобою так само поступлять…

  2. Ну і що то за пільгова категорія- “з баготодітної родини”. Держава таким родинам добрі гроші платить..на проїзд мусить вистачити.

    • Цікаво за що держава багатодітним платить гроші? У мене 3 дітей і мені держава не платить ні копійки. Я працюю на 2 роботах, щоб забезпечити свою сім”ю. А ви кажете держава платить. ЗА ЩО?

    • Підскажіть-но, куди звернутись за цими “добрими грошима”. А то я щось пропустив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця