<

Вітряна погода може призвести до отруєнь чадним газом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:04 | 22.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
119
/ Коментарі відсутні

Фахівці АТ «Волиньгаз» нагадують важливі правила користування газом, які збережуть життя.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці АТ “Волиньгаз”.

У зв’язку з посиленням вітру та зміною атмосферного тиску може відбуватись «перекидання» тяги в димоході, тобто утворення зворотної тяги.

Закликають споживачів природного газу перед використанням димохідних газових приладів та періодично під час їх роботи перевіряти тягу в димоході.

Також потрібно звертати увагу на цілісність димовідвідної системи (відповідність розмірів та відсутність пошкоджень димовідвідних патрубків на котлах чи колонках, відсутність тріщин на опалювальних печах, відсутність руйнувань оголовків димоходів).

Для нормального згорання природного газу обов’язковою є наявність природної вентиляції. Під час роботи газових приладів відкривайте на кухні кватирку або встановіть провітрювачі у віконні рами.

Не використовуйте одночасно димохідні газові прилади та вентиляцію з штучним спонуканням (електровитяжку).

Пам’ятайте, що згідно з Правилами безпеки систем газопостачання, встановлення в одному приміщенні димохідних газових приладів та вентиляції зі штучним спонуканням заборонено.

Для збереження свого життя та здоров’я, радять придбати та встановити газовий сигналізатор, а також своєчасно укласти договори на технічне обслуговування газового обладнання та перевірку димоходів і вентиляційних каналів.

Сигналізатор можна придбати в 12-ти клієнтських просторах на Волині або інтернет-магазині, тисніть сюди.

Договір на технічне обслуговуванння теж укласти в клієнтських просторах. Адреси тут або звернутись за консультаціями за номерами телефонів: (0332) 776918, (0332) 280104, 067339104




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця