<

В адміністрації президента визнали неможливість повного блокування російських соцмереж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:53 | 22.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків заявив, що повністю заблокувати російські соціальні мережі неможливо, але зменшити відтік української аудиторії на 60 відсотків цілком досяжно.

“З технологічності – ми повинні зрозуміти одну просту річ: дійсно, нічого на 100 відсотків заборонити неможливо, і це факт, який всім відомий”, – цитує його УНІАН.

Він пояснив, що “система блокування існує на рівні URL, дуже примітивно і просто, на рівні DNS теж дуже просто і примітивно”.

“Але повірте, ми можемо сьогодні відсікти 60 відсотків аудиторії ВКонтакте за допомогою URL, DNS і керування трафіком”, – заявив Шимків.

За його словами, влада також обмірковує питання аналізу трафіку.

“Далі управління пакетами, коли починається обговорення пакетного аналізу, тут з’являються всі ці тези про мільйони і мільярди”, – сказав він.

Шимків також зазначив, що вже сьогодні в соцмережі ВКонтакте спостерігається відтік користувачів. “Для нас важливе зменшення обсягу аудиторії”, – підкреслив він.




коментарів: 4
  1. Більше проблем не має в ПАрашенка ніж соцмережі блокувати. Спочатку лад на Сході України наведи тоді лізь в інтернет.

  2. от він того і добився, тепер про ато менше розмов, менше розмов про страшенну корупцію у всіх ешалонах влади, всіх цікавить найглобальніша проблема – ВК і ОК. люди, встановіть vpn master і шліть шоколадну гниду чим подалі, не відволікайтеся на непотрібні проблеми (я б назвав навіть не проблеми, а незручності), котрі можна владнати дуже швидко…

  3. от він того і добився, тепер про ато менше розмов, менше розмов про страшенну корупцію у всіх ешалонах влади, всіх цікавить найглобальніша проблема – ВК і ОК. люди, встановіть vpn master і шліть шоколадну гниду чим подалі, не відволікайтеся на непотрібні проблеми (я б назвав навіть не проблеми, а незручності), котрі можна владнати дуже швидко…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця