<

У Запорізькій області поліцейські без причин побили водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:32 | 20.01.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Прокуратурою Запорізької області повідомлено про підозру трьом патрульним поліцейським, які катували та знущалися над громадянином за допомогою спецзасобів.

Їхні дії кваліфіковано за двома статтями: ч. 2 ст. 127 (катування вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями) КК України, повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

Сталася ця надзвичайна пригода на стаціонарному посту «Запоріжжя-північ», що розташований на автомагістралі при в’їзді до міста з боку м. Дніпра. Перебуваючи на чергуванні, патрульні зупинили автомобіль та з незрозумілих причин накинули водію кайданки та побити гумовими кийками (медики нарахували сліди від 13 ударів на його тілі).

Більш того, потерпілого понад 6 годин насильно тримали на вулиці вночі, обмежили пересування. Водію також не дали можливості зігрітися в приміщенні поста, поїсти, заборонили спілкуватися з родичами та адвокатом.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

https://youtu.be/HT5Fxhgjmqg




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця