<

У США розповіли про новий пакет допомоги Україні: озброєння із запасів Міноборони на $150 млн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 8.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
237
/ коментарів 8

Держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив про виділення додаткової допомоги Україні на 150 мільйонів доларів.

Про це йдеться у повідомленні Держдепу США, – передає Громадське.

Ця додаткова допомога міститиме озброєння та обладнання із запасів Міністерства оборони США. Із серпня 2021 року це вже вдев’яте США виділяють зброю, обладнання та предмети постачання із запасів Міноборони для України.

Речник Пентагону Джон Кірбі розповів, що США передають:

  • 25 000 артилерійських снарядів 155 мм;
  • 3 протиартилерійські радари AN/TPQ-36;
  • устаткування для створення електронних перешкод;
  • польову техніку та запчастини.

Загальна допомога у галузі безпеки, яку Сполучені Штати надали Україні з початку повномасштабного вторгнення рф, становить приблизно 3,8 мільярда доларів.

У Держдепі наголосили, що продовжать постачати Україні зброю для захисту країни, надавати пряму фінансову підтримку, підтримку документування свідчень звірств росії проти мирних жителів України й тиснути на економіку рф.

«Спільно ці зусилля допоможуть зміцнити позиції України за столом переговорів, продовжуючи ізолювати росію від світу доти, доки вона не припинить свою безглузду війну», — зазначив Блінкен.




коментарів: 8
  1. Нехай Бог береже Америку. Якби не вона, то на всій території України було б те саме що в Бучі і Маріуполі.

    • Америка для цього робить все: дає допомогу фінансову, політичну, військову, інформаційну, гуманітарну і т.д Якби вони хотіли нас знищити, то зробили б це вже давно, легко і просто знищивши нашу економіку і все. Можливостей в них для цього повно.
      В нашому знищенні як нації зацікавлені лише кацапи, які цього не приховують, і роблять це різними методами вже не одне століття. Вони нас вбивали, морили голодом, оббріхували, знищували нашу мову, культуру, історію ти цього не знав? А з чого такі як ти взяли те, що саме Америка нас хоче знищити я не розумію? Поясни.

  2. Кацапи просто настільки тупі, шо є “руками” у процесі придуманого піндосією нашого винищення.
    А ми, замість того, шоб бути по-справжньому вільними і незалежними, завжди чомусь шукали “друзів” як не за порєбріком, то за океаном.
    Шо тим, шо тим на нас наплювати

    • Не ведись на цю нісенітницю, що кацапами хтось керує, вони наш народ гнобили, ще коли США не існувало. Це дуже підлий народ, через це їм і дали прізвисько “кацап” ( живодер, вбивця, м’ясник деспот).

      • ці живодери довели народ в часи советів до того, шо населення України (а також рашки і білорашки) стрімко зростало, що зменшувало життевий простір для каких як олежка і бандерокомсомолець, хе-хе

        • Кількість населення України зростало не від “хорошого” життя при сср, на це були інші причини, але якби не геноцид 30х то нас було б значно більше.

      • Так я ж і не кaжу, шо кepyють.
        М’ясників викopистoвують, а це вeлика piзниця.
        Шоб керувати – треба підготовити, а шоб використати – треба просто підштовхнути, бо вже все і так готове.
        Зрозумів?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця