<

У Нововолинську встановили «розмовляючі» світлофори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 22.08.2018 / Новини / /
Перегляди
24
/ коментарі 3

У Нововолинську біля бані на перехресті вулиць Дружби та Святого Володимира встановили 8 нових світлодіодних світлофорів за 178 тисяч гривень.

На даному перехресті старі світлофори уже давно практично вийшли з ладу. Постійно можна було спостерігати, що вони або взагалі не працюють, або відсутній “зелений” чи “червоний”.  Через зношеність в світлофорах перегорали лампи та їх потрібно було постійно замінювати.  Кілька років поспіль директор ВУКГ Артем Жигалюк подавав листи на потребу щодо встановлення нового регулювального обладнання.

18-го липня на сайті держзакупівель з’явилося оголошення про тендер на світлофорний об’єкт. Купили його за 177 744 гривень.

Як розповів заступник директора ВУКГ Артем Авельчук, світлодіодні світлофори будуть показувати відлік часу та повідомляти «перехід через вулицю дозволений».




коментарів: 3
  1. Набагато потрібніщий такий світлофор на перехресті бідя автостанції.

  2. Поставте буде ласка світлофор біля церкви свідків Єгови. Там водії не стають на зебрі і не пропускають пішоходів кажуть чого лізиш під машину. Ця дорога тягнеця від автостанції і до поворотах в центир. Або інакше кажуть Львівська траса.

  3. А смисл їх встановлювати біля свідків Єгових якщо на тих євробляхах гасають на червоний на перехресті Маяковського-Гірнича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер