<

У Любомлі – п’ятий день акції «Зігрій солдата». Учасників усе більшає…

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 14.01.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Учасників патріотичної акції «Зігрій солдата», яку започаткували любомльські волонтери п’ять днів тому, кожен день помножується.

Їх уже понад сорок. Охоче підтримали захід очільники влади, директори підприємств та начальники організацій, громадські діячі, активісти та прості спортсмени, хлопці, які повернулись із АТО. Роздягнувшись та назвавши перед тим двох осіб, кому передається естафета обливання, кожен патріотично промовляє: «Слава Україні» і сміливо виливає на себе відро крижаної води.

Цікавими думками і враженнями діляться чоловіки, що під час обливання холоду не відчутно, а переповнює лише піднесений дух, гордість та яскраві емоції, які, навпаки, зігрівають і збадьорюють. Тут демонструється і загартованість, і відданість державі. Беручи ж участь в такій акції, здійснюється і моральна підтримка, згадка про солдата, якому некомфортно та холодно, а також неабияка матеріальна допомога, адже деякі керівники віддають на армію в кілька разів більше за домовлену суму (сто гривень).

Акція «Зігрій солдата» триватиме в районі доти, доки будуть бажаючі, 13 січня естафета пройшла і у селі Згорани, тож захід поширюється. А її пік ініціатор Андрій Демянчук  передбачає на Водохреще, коли зазвичай проходить масове купання на одному зі ставків за містом, – того дня учасниками акції планують стати близько сотні людей, які підтримують здоровий спосіб життя.

IMG_0494
IMG_0496
IMG_0511
IMG_0512
IMG_0513
IMG_0515
IMG_0517
IMG_0518
IMG_0519
IMG_0520
IMG_0521
IMG_0522




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця