<

Стали відомі розцінки на хакерські атаки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:09 | 21.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Британські фахівці кібербезпеки з компанії Armor опублікували звіт, де оголосили ціни на різні послуги зі злому та атак на сайти.  

За оцінками аналітиків фірми, DDoS-атака обійдеться замовнику в 10 доларів за годину. При купівлі послуг на тривалий час можна отримати знижку: тижневі систематичні напади на сайт оцінюються в 500 – 1200 доларів. Ботнети пропонуються відразу за підпискою на місяць з техпідтримкою і допомогою в базовому та розширеному пакетах – за 900 і 1350 доларів відповідно.

Згідно з даними Armor, п’ятдесятидоларові крадіжки паролів або зовсім дешеві «відведення» акаунтів практично не користуються попитом, у порівнянні з процвітаючим ринком злому даних кредитних карт і документів.

Вартість отримання доступу до банківського рахунку варіюється в залежності від суми, яка на ньому зберігається: від сотні доларів за рахунок з декількома тисячами до прогресуючого цінника на баланс вище за 20 тисяч доларів.

Ще один популярний запит у темному інтернеті – підроблені документи. До них відносяться не тільки паспорти і водійські права, але і грін-карти, банківські виписки та медичні рецепти на лікарські препарати, що містять наркотичні речовини.

Найдорожчими є документи північноамериканських країн: якщо за ліцензію на водіння автомобіля Німеччині досить заплатити 38 доларів, то канадські права обійдуться від 400 до 1000 доларів.

Новинкою останніх місяців на чорному ринку стали бонусні винагороди. Наприклад, за 50 тисяч миль на покупку квитків одного з міжнародних авіаперевізників хакери вимагають 100-150 доларів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця