<

Сашко Положинський заявив про припинення творчої діяльності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:39 | 6.02.2020 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Лідер українського гурту «Тартак», проектів «Був’є» та «Ол.Ів.’Є», співак і шоумен, ведучий радіо лучанин Олександр Положинський заявив про припинення виступів в рамках творчих проектів, в яких він брав участь.

Про це він заявив 5-го лютого у відеозверненні опісля судового засідання, де продовжили арешт на два місяці Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугарь. Він виступив у суді в якості свідка.

“Що ж друзі, я іду із судилища по Riffmaster`y і хотів би вам сказати якусь приємну новину. Нажаль, нічого приємного сказати не можу.

Більше того, маю ще одну неприємність для вас усіх сповістити, для мене це дуже болісний момент, але мені здається, що тримати це в секреті, як мінімум, нечесно. Так співпало, це ніяк не повязано із справою, за якою судять Андрія (Антоненка, – ред.).

Так співпало, що сьогодні я вирішив припинити свою участь у значній частині свого життя. Я вирішив, що я більше не виступатиму з «Тартаком» і «Був’є». Не знаю, що там з «Ол.Ів.’Є», там і так нічого не відбувається… Це все сумно, непросто і дуже болісно. Але я зрозумів що все – більше не можу”

https://www.facebook.com/sashko.polozhinsky/videos/3364894463527146/

“Дуже просив би вас усіх не впадати в депресію з цього приводу, це були прекрасні роки і ми дуже багато хорошого зробили. Я би просив вас утриматися від запитань і не турбувати мене ними. Є як є. Наразі рішення прийняте, оскарженню на даний момент не підлягає.

Що буде в майбутньому я не знаю, планів в мене немає. Все це для мене дуже болісно і непросто, і я розумію, що таким чином я зраджую довіру людей, але немає можливості це все продовжувати. Це важко пояснювати словами.

Мені болісно, але життя триває. Можливо, це переродиться в щось нове», – зізнався Олександр Положинський та подякував за багаторічну підтримку.

Зазначимо, що саме 5-го лютого лідер гурту «Тартак» виступив в якості свідка у справі Антоненка. Про це пише ASPI-News.

За словами лідера рок-гурту “Тартак”, знайдена при обшуку в Антоненка міна в розібраному стані була подарована військовими після концерту в зоні бойових дій.

“Приблизно це було на початку літа 2016-го року. Ми з Андрієм їздили у черговий тур до українських військових. Ми не один такий тур з Андрієм провели. Дали, мабуть, близько сотні концертів для українських захисників і цивільного населення в зоні проведення бойових дій.

Завжди військовослужбовці після таких концертів намагаються максимально віддячити артистам. Вони дарують подарунки на знак вдячності. Бувають випадки, коли військовослужбовці хочуть щось подарувати від себе особисто, і тут уже у них включається фантазія. Після одного з таких концертів Андрій показав мені, що йому подарували щось схоже на міну”, – розповів Положинський. 

Музикант також зазначив, що йому теж пропонували аналогічний подарунок, але він відмовився, бо не любить зброї. 

“Я не люблю таких речей. Тобто, там прапори, подяки, нашивки – це я беру завжди з вдячністю. А те, що пов’язано зі зброєю… Це просто мої власні внутрішні упередження, я не люблю”, – сказав Положинський. 

Фото: архів БУГу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця