<

5 липня відзначають шосту річницю звільнення Слов’янська та Краматорська від російських окупантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 5.07.2020 / Новини / , , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Денис Шмигаль привітали українців з Днем звільнення Слов’янська та Краматорська від російських окупантів.

Президент заявив, що «сьогодні ми вклоняємося кожному, хто повернув Слов’янськ і Краматорськ до України», – інформує УНІАН.

Привітання були виголошені під час урочистостей в Одесі.

“Сьогодні в нашій країні подвійне свято, адже, крім дня ВМС, ми відзначаємо шосту річницю визволення Слов’янська і Краматорська. Шість років тому усією країною ми допомагали нашому війську, з тривогою в серці і молитвою в душі чекали радісних новин зі Сходу…

сьогодні ми вклоняємося кожному, хто повернув Слов’янськ і Краматорськ до України”, – заявив Зеленський під час виступу на урочистих заходах з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України в Одесі.

Після цього глава держави передав слово через відеоміст прем’єр-міністру Денису Шмигалю, який у неділю перебуває в Краматорську. Голова уряду відзначив, що сьогодні велике подвійне свято та привітав українських моряків з днем Військово-Морських сил України.

“Насправді, ми сьогодні відчуваємо єдність України. І цей телеміст демонструє єдність України, сьогодні – від Одеси до Краматорська, а щодня – від Ужгорода до Донецька і Луганська. Україна єдина, соборна, неподільна, незалежна, і найближчим часом, я впевнений, буде мирною державою з мирним небом”, – наголосив прем’єр.

Як повідомлялось раніше, 5-го липня 2014-го року українські Збройні сили звільнили від терористів Слов’янськ і Краматорськ, що були окуповані з середини квітня того року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер