<

Родина із чотирьох осіб у Швейцарії вчинила колективне самогубство через війну в Україні

18:50 | 23.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
701
/ коментарі 2

У Швейцарії п’ятеро людей, серед яких 8-річна дівчинка та 15-річний хлопець вчинили колективне самогубство через несправедливу війну проти України. Вижити вдалось лише хлопцю-підлітку. 

Про це пише dailymail.co.uk, передає ТСН.

Трагедія сталась 24-го березня 2022 року у місті Монтре в Швейцарії. 41-річна Насрін Фераун, її сестра-близнючка Нарджіссе, 40-річний чоловік Ерік Девід та їхня восьмирічна донька загинули після падіння з 7 поверху своєї квартири. Вижив лише їхній 15-річний син. Поліція тоді відмовилась розголошувати про подію та причини трагедії, а тому про це стало відомо лише зараз. 

Мати, яка вірила в теорії змови, переконала свого чоловіка, сестру-близнючку і дітей вистрибнути з квартири на сьомому поверсі після того, як пандемія і війна в Україні переконали їх у тому, що світ не вартий того, щоб у ньому жити. 

За словами слідчих, хлопець перебував у комі, але відтоді оговтався від серйозних травм і не пам’ятає про події 24-го березня 2022 року. Судово-медична експертиза не виявила жодних ознак боротьби перед смертю, а розтин не виявив слідів наркотиків. Свідки повідомили, що ніхто з членів сім’ї не кричав після падіння з балкона, що поліція пояснила колективним самогубством. 

Поліція, яка була на місці трагедії, повідомила, що в квартирі покійних було багато їжі, медикаментів, засобів гігієни – все було впорядковано і організовано. 

Сім’я була ізольована, майже не виходила на вулицю і навчала двох дітей вдома. Мати та її сестра-близнючка з підозрою ставилися до уряду та місцевої влади. 

Вони були переконані, що світ є ворожим місцем, і змусили своїх дітей повірити в це. Пандемія Covid-19 і війна в Україні лише підкріпили цю віру, вважають слідчі. 

Їхнє колективне самогубство було ретельно сплановане, навіть відрепетируване, і сім’я чекала слушного моменту, щоб «перейти в кращий світ», як з’ясувала поліція після обшуку квартири та електронних пристроїв сім’ї. 

Відомо, що родина раніше мешкала у Франції та переїхала до Швейцарії за два роки до трагедії. Батько, Ерік Давид, виріс у заможній частині Марселя і відвідував Політехнічну школу, одну з найпрестижніших шкіл країни.

Сестри-близнючки Насрін і Наржіссе Фераун виросли в сім’ї з п’ятьма дітьми, які навчалися в елітному ліцеї Анрі-IV в Парижі. Мати була стоматологом, а її сестра – офтальмологом.




коментарів: 2
  1. Фігня все це. Яке діло заможним самодостатнім швейцарцям/французам до справ нещасної україни чи там африки. Записалися в сєкту якусь певно , ненормальні. От і самоліквідуватись
    p.s меньше народу – больше кіслороду:)..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок