<

Прикордонники Луцького загону затримали дві партії контрабандних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 25.03.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Протягом минулої доби прикордонниками Луцького загону спільно з працівниками ДФС України в міжнародних пунктах пропуску «Доманово» на білорусько-українській та «Ягодин-авто» на польсько-українській ділянках кордону було припинено спроби переміщення цигарок, що були сховані в конструктивних порожнинах автомобілів.

Так, вчора зранку для оформлення на виїзд із України в пункті пропуску «Ягодин-авто» прибув вантажний автомобіль марки «ДАФ» під керуванням громадянина України, що перевозив із Києва до Варшави консервований березовий сік, – повідомляє прес-служба прикордонників.

Під час огляду транспортного засобу прикордонний пес Дон дуже зацікавився передньою частиною напівпричепа вантажівки. Було прийнято рішення щодо поглибленого огляду, під час якого під панелями підлоги напівпричепа було виявлено 662 пачки цигарок «LМ» та «BOND» з акцизною маркою України. Сума оцінки цигарок склала 6,6 тисяч гривень, напівпричепу вантажівки, як засобу незаконного переміщення товарів, 119,4 тисячі гривень.

У пункті пропуску «Доманово» під поглиблений огляд охоронців кордону потрапив вантажний бус «VOLKSWAGEN LT» під керуванням громадянина України, який заховав під обшивку вантажного відсіку та стелі кабіни 3000 пачок цигарок марки «Фест» без акцизних марок. Цигарки на суму 27,3 тисячі гривень та автомобіль на 196,2 тисяч гривень вилучено.

original-ff




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця