<

По всій Україні мають намір встановити відеокамери

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 25.07.2016 / Новини /
Перегляди
68
/ Коментарі відсутні

Президент доручив встановити відеоспостереження в людних місцях в обласних центрах і містах.

Президент Петро Порошенко звернувся з проханням до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана встановити у всіх обласних центрах, а за необхідності – в містах і райцентрах, в місцях масового скупчення людей приладів відеоспостереження. Про це йдеться в листі глави держави до прем’єра і мера Києва Віталія Кличка, – пише Корреспондент.

Президент зазначив, що здійснення в центральній частині Києва “зухвалого терористичного акту” вимагає посилення заходів з протидії злочинності і підтримці публічної безпеки та порядку в столиці України і регіонах.

У листі також вказується на необхідність посилення протидії неконтрольованого обігу зброї, вибухівки та боєприпасів. “Події, які останнім часом відбуваються в Україні, свідчать про зростання терористичних загроз і різке погіршення криміногенної ситуації, що пов’язано як з неконтрольованим обігом зброї, вибухівки та боєприпасів всередині країни, так і з російською агресією, спрямованою на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі”, – зазначив Порошенко.
Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця