<

Винесли навіть орден “За мужність”! Нелюди обікрали матір загиблого в АТО нововолинця Андрія Комаристого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 15.03.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6
/ коментарі 4

У Нововолинську невідомі обікрали будинок матері загиблого у Луганській області бійця Андрія Комаристого, не погребували навіть спортивними нагородами військового та орденом “За мужність”, яким його нагородили посмертно. Інцидент трапився з 7-го на 8-ме березня.

Жінка повернулася з Польщі вранці 8-го березня і побачила розбите скло у вікні будинку. Усередині всі речі були перевернуті, полиці поламані, сейф злочинці вирвали зі стіни і забрали з собою.

З дому винесли телевізор, ювелірні вироби та інші речі. Злодії пробралися також в літню кухню, зламавши замок в дверях.

“Забрали медалі за спортивні досягнення, що належали сину. Зникли його нагороди, орден “За мужність”, -розповіла Валентина Бричук, не стримуючи сліз.

Андрій був талановитим спортсменом, неодноразово відстоював честь міста на турнірах з гандболу. Для мами загиблого викрадені речі – це не просто нагороди. Жінка, здається, не так обурена діями злодіїв, що прийшли за грошима, як тим, що нелюди забрали останню пам’ять про нього. Адже тепер Андрій оживає лише у снах матері та на фотографіях. Ці відзнаки були надзвичайно важливі для Валентини Бричук та її близьких.

Відразу наступного дня мама загиблого бійця повідомила про крадіжку правоохоронцям. У її будинку на вулиці Заводській зникло речей на суму 28 тисяч гривень. Як було встановлено, злодії працювали з 23:00 до 01:00.

Є люди, які бачили чоловіків пізно ввечері біля дому Валентини Бричук. Сама ж жінка впевнена – пробратися на територію подвір’я могла особа, яка вже тут була раніше або живе поруч. Нелюди знали про її відсутність.

Валентина Бричук розповіла, що щоденно ходить у поліцейський відділок, та винних поки не знайшли.

Якщо вам відомо про місцезнаходження викрадених речей або володієте будь-якою інформацією про осіб, які могли вчинити злочин, звертайтеся за телефоном “102” або пишіть коментарі під новиною. Розшукати злодія та бойову нагороду атовця для поліцейських має стати справою честі.




коментарів: 4
  1. щоденно ходить у поліцейський відділок, та винних поки не знайшли,а хто їх шукає…вже пройшло майже сім днів….по гарячих слідах…не вдалося…реформованих не хватає…досвіду …бази….добровільних помічників нема….захищайте УКРАЇНЦІ своє майно самі…а якщо зпіймаєте злодія ВИ його не калічте….передайте реформованим…через пару днів його відпустять…закон справедливий…він же у ВАС нічого не вкрав,….матеріальних збитків не наніс…так перепутав вікно своєї домівки….

  2. Після Революції Гідності злочиннісь зросла на 1000%. І нічого вже не можна зробити, бо далі нам буде ще гірше жити, ще тяжче! Треба терпіти))))

  3. Мене обікрали раніше – 1 березня. І ніхто тих злодіїв не шукав. Я поліцію повідомила десь за годину після пограбування. От злодії знають про безкарність і продовжують далі. Хто наступний?

  4. Співчуваю жіночці… втратити 20-ти річного сина.. а тут ще й знайшлись такі , що не погребували навіть його орденом.. то страшне, те все пережити.. А ви крадуни знайте,що не буде вам добра на цьому світі після такого!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця