<

В Нововолинську спіймали на гарячому злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 6.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В ніч з 30-го на 31-ше жовтня оперативними працівниками кримінальної поліції було затримано громадянина, який тривалий час здійснював крадіжки. Під час вчинення чергового злочину його зловили “на гарячому”.

Під час нічного патрулювання група працівників швидкого реагування помітила, що в одному з приватних будинків є світло від ліхтаря. Під’їхавши ближче до місця події був помічений чоловік, який тікав через вікно з викраденими речами.

Злодій був затриманий. Ним виявився 30-річний громадянин С, раніше судимий за тяжкі злочини. За поданням прокуратури суд визначив для нього жорсткий запобіжний захід – тримання під вартою.

У людей, яким чоловік збував викрадене майно, слідчими було вилучено ряд речей по деяких крадіжках.

Надалі здійснюються заходи щодо розкриття злочинів. Ведуться допити підозрюваного та проводяться оперативно-розшукові заходи з пошуку інших викрадених речей.

У Нововолинську на окраїнах міста із приватних недобудованих будинків та таких, де ніхто не проживає на протязі довгого часу викрадали майно. Інструменти, батареї, різне господарське приладдя потрапляло в руки злочинців. Особовий склад поліції міста був орієнтований приділяти більшу увагу таким оселям, періодично оглядати та обходити місцевість.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця