<

Володимир Шаповал у студії «БУГу» відповів на запитання читачів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:01 | 14.03.2019 / Нововолинськ, Онлайн / , /
Перегляди
3
/ коментарів 10

14-го березня у студію «БУГу» завітав депутат Нововолинської міської ради, помічник-консультант народного депутата України Ігоря Гузя Володимир Шаповал.

Володимир Шаповал відповів на запитання журналістів, а також читачів сайту «БУГ» у прямому ефірі.

У ефірі говорили про криміногенну ситуацію у Нововолинську та методи і шляхи її вирішення. Запитали у Володимира Шаповала про те, чи доцільно сьогодні формувати патрульні групи з учасників громадськості для наведення ладу у місті та чи можливо взагалі це зробити.

Також піднімалися теми боротьби з гральним бізнесом, депутатські запити та видатки з міського бюджету згідно пропозицій Володимира Шаповала, найбільші досягнення у роботі депутатського корпусу Нововолинської міської ради у минулому році та актуальні завдання на цей рік.

Глядачі задали близько 10-ти запитань.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/999852690219700/




коментарів: 10
  1. Ви стільки бились з прокуратурою за садочок, а віз і нині там. Хто тут крайній?В чому проблема?Зайшли через двері до Луценка – чи слабо?

  2. Привіт, Володимир. Така проблема, бачив як на 15 му постригло дерева? Самі стовбура остались. Це хіба по правилам? !! Чи всі мають дихати Кроноспаником? ! Онкодиспансеру роботи не вистачає? ! Розберись, друже.

  3. Доброго дня. Звертаюся як до представника екологічної комісії. Цього року по озвученим давно кроноспанською Покінською даним мають ставити фільтри. Коли то буде? І чого закордоном навколо Кроника ростуть лісопосадки, а в нас живуть люди?

  4. Якщо помріяти, яким вбачаєте Нововолинськ через 20 років – песимістична і оптимістична картини.

  5. Скажіть, пане депутат, чому мвй депутат міської ради не приходить на засідання і як його зобовязати виконувати його депутатські обіцянки?

  6. Пане Володимир, чи поїдете цього року у велопробіг по Волинській області? Які враження від минулих подорожей? Дякую .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця