<

У Нововолинську жителі будинку влаштували мітинг проти приватизації підвалу депутатом міськради Климовичем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:06 | 19.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарів 12

19-го травня мешканці будинку 1а на проспекті Перемоги у Нововолинську провели мітинг з вимогою призупинення дії рішення міської ради щодо приватизації частини підвального приміщення депутатом міськради Леонідом Климовичем.

Як повідомила голова ОСББ “Добробут-1а” Світлана Бузікова, про рішення міської ради мешканцям стало відомо лише 19-го травня. На засіданні депутатської комісії за участю депутатів міськради Олени Чайки, Галини Панафідіної, заступника мера Андрія Сторонського жителів поінформували, що на їхній будинок існують документи на підвал площею 190 квадратних метрів – саме цю площу планується віддати Климовичу.

Мешканці обурені таким поворотом, адже це комунальна власність, яка повинна належати громаді. Аналогічне рішення приймалося без врахування прав та інтересів людей, які живуть в цьому будинку.

“Можливо, сам депутат Климович, розуміючи позицію людей, відмовиться від приватизації підвалу”, – говорить Світлана Бузікова.

Жителі будинку вимагають прозорого діалогу з депутатами міськради, звертаються також до мера Нововолинська з проханням на найближчій сесії міськради скасувати або припинити дію рішення про приватизацію від 24.02.17 року, створити робочу групу з вивчення даного питання.

Інтернет-видання “БУГ” слідкує за ситуацією. Деталі згодом.




коментарів: 12
  1. А це напевно тільки перший поверх, максимум другий…
    Для решти поф.. що в них під ногами буде гудіти або біля вікна куріти!

  2. Шановні мешканці, закон на вашій стороні, тому, що якщо в будинку вже створено ОСББ, то без згоди усіх власників, а саме жителів будинку, ніяка Чайка та Климович не мали жодного права сунути свої лапи у чуже майно, подавайте в суд, відсудіть своє ще й стягніть з того мерзотника моральні збитки.
    П.С. Таке враження, що того Климовича маман у підвалі народила, бо у нього якась маніакальна любов до підвалів.)) Правда, Льоню?

  3. По перше, дане питання курує особисто мер, всі документи по даному приміщенню в Чайки( в жека №3 все забрали)
    По друге це все брехня, на рахунок слів Чайки та Сторонського, на даній сесії приймається рішення скасувати дане рішення або перенести, і крапка.
    По третьє, як можна віддавати приміщення Клімовичу, якщо він його орендував, за оренду не платив,борг був більше 13тис. грн. Жек подавав в суд, виграв, а виконавча досі не стягнула з нього борги, штрафи та пеню. А в жеку казали що він віддав якийсь старий ноутбук, це при цьому що є власником підвалів, ділянок, квартир та рахунків

  4. А все це результат безтолкового створення ОСББ і *злочинної*влади тільки не Київської, а місцевої-бачили,що вибирали.А *голова* ОСББ як приймала документацію на будинок?За те,що твориться в Нововолинську-вже давно пора починати садити.

  5. В будинку 32квартири і нікому не байдуже не всі змогли бути присутніми,мешканці не мають двора , води і підвала тай ще міській раді не вистачає грошей та продає бомбосховище і підвал,але кому ті люди потрібні …коли небуло війни то потрібне було бомбосховище а зараз навіщо краще климовичу продати

  6. Молодці – за своє постояли.Тримайтесь. Гуртуйтесь. Не йдіть на компроміс.

    • Курстак може і толковий, але вже разом з сапоженькою співає дефирамку, а колись був в жорсткій опозиції до мера. Все тече, все змінюється.

  7. Шановні земляки! Подавайте до суду на міськвиконком і на мера В.Сапожнікова. Це все незаконно. Чому не прийшов головний ваш слуга і наймит, а прислав А. Сторонського – друга і однодумця? Ваше діло Боже і правдиве – перемога буде за Вами! Зв’яжіться зі мною і я розповім Вам із чого починати.

    • Суди то виграти можна, а дочекатись виконання рішення? Як у Вас, Анатоль? Ви ж виграли суд. Чи є успіх? Чи добились? Розкажіть. Бо ще більше розчарування буде, коли суд постановить, а не виконається. От як у Вашому випадку. Чи розкажіть як воно є.

      • Якщо рішення суду буде, то міняються замки у підвалі і викидаються нах речі “орендаря”, нехай забирає своє лахміття. Люди, ви власники цього будинка і підвалів також,тому викидайте нах того Льоню, яквикидали б його зі свого власного житла. Не чекайте, щоб вашим майном розпоряджались чужаки- вічно загрибуща лапа Чайки та Климовича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок