<

У Нововолинську жінки розповіли про те, як це – бути мамою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 13.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. З цієї нагоди журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили поцікавитись у нововолинських матусь, що ж для них означає бути мамою, скільки сил вони вкладають у своїх дітей та з якими труднощами стикаються.

“Материнство – це цікаво, адже завжди навчаєшся чомусь новому. Часом, особливо на початку, важко. Зараз у донечки такий вік, коли за дітками цікаво спостерігати. Миті радості – перші кроки, перші слова. Дуже смішно, коли дитинка балакає на свій лад. Звичайно, є й труднощі: на початку – недоспані ночі, зараз – характер. Та все це компенсується “,  – Аня.

“Радісно спостерігати, як дитинка щодня росте. Материнтво – це і щастя, і важка праця. У мене двоє діток та вже двоє внуків”, – Віта.

“Бути мамою – супер. У мене троє діток, а зараз чекаємо на четверту. Дуже сильно люблю дітей. Вони для мене – благословіння Боже. Бути мамою – труд нелегкий. Мати справу з дітьми – приємно, тому працюю з сиротами”, – Світлана.

“Спочатку завжди важко. Та якщо є гарний тато, то буде легко. Це весело: щоразу нові бульбашки, морозиво, завжди щось цікаве, кольорове. Ніколи не забудеш перший крок дитини, перший похід у садочок. Та материнство – це не лише позитив. Маленькій дитині потрібно приділяти багато уваги, не розгублюватися, коли вона хворіє.

Дітки приносять багато радості. Ти лише прибиреш, вийдеш на кухню, а в кімнаті – вже безлад. Весело, коли дитина приходить до тебе і пропонує одягнути костюм феї та корівки, аби побавитися. Зараз ми вчимось і на самокаті їздити, і на роликах”, – Оксана.

“Бути мамою – весело. Кожного ранку прокидаюсь і дякую Богу за своїх діточок.  Звичайно, про сон на деякий час ми забули. У старшої донечки – багато бажань, у меншої – потреб, але справляємось. Бажаю, аби кожен мав такі приємні турботи та щастя” – Тетяна.

“Материнство – це благословіння. Є люди, що не мають дітей і від цього дуже страждають. Для мене – це нагорода. Маю двоє діток. Між ними різниця рівно 6 років, бо народилися в один день. Важливо приділяти діткам достатньо часу та уваги”,  – Іра.

“Бути мамою – радість. Приємно, що 24 години на добу ти комусь потрібна. У мам немає вихідних, лікарняних, відпусток. Найбільше тішить, коли це маленьке чудо обіймає тебе, – Юля.

Інтернет-видання “БУГ” вітає всіх матусь із цим святом та зичить щастя, радості та терпіння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця