<

У Нововолинську встановлять 128 камер відеоспостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 5.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

5-го квітня у Нововолинському відділі поліції відбулася зустріч представників правоохоронних органів, підприємців та влади, на якій обговорювали питання встановлення на території міста 128-ми камер відеоспостереження.

“У загальному стояло питання про забезпечення безпеки в місті. Зокрема, основна увага була звернена на встановлення якісних камер відеоспостереження. З міською владою погодили питання  щодо виділення коштів на закупівлю комплексу для обслуговування 128 камер.

Планується підключення і підприємців до цього комплексу. Нарада відбулася з метою погодити це питання з підприємцями, почути їхню думку”, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника нововолинської поліції Андрій Литвин.

Підприємці таку ініціативу підтримали. Основна мета нововведення – оперативне реагування на злочини, адже у черговій частині постійно знаходитиметься працівник, який вестиме нагляд за відео.




коментарів: 3
  1. Шкода грошей. Заніс відео злощинця, що обкрадає автомобілі в Нововолинську, вже рік шукають. Мабуть, отримали відкат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер