<

У Нововолинську відбулася зустріч із народними депутатами Соболєвим та Семенченком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 27.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

26-го вересня в приміщенні Нововолинської міської ради пройшла зустріч із народними депутатами Єгором Соболєвим і Семеном Семенченком.

В залі засідань міськради зібралися народні депутати, міський голова Віктор Сапожніков, його заступник Андрій Сторонський, депутати місцевої та обласної рад. Також були представники профспілок шахтарів, центру безоплатної правової допомоги, засобів масової інформації.

Нардепів ознайомили із проблемами міста та регіону. Найбільш гострою була шахтарська тема, зокрема фінансування шахти №10 “Нововолинська”. Також піднімалися бюджетні питання міста, проблема реформи поліції, криміногенна ситуація міста, заборгованість населення по комунальних платежах, земельні питання та інші.

Представник профспілок шахтарів поцікавився, яка доля шахти №10, чи виділять кошти на добудову шахти і чи буде підтримка в парламенті вугільної галузі міста.

“Керівництву держави шахта не потрібна. Нічого не буде, доки не будете себе вести активно”, – прокоментував ситуацію Семенченко.

“Організуватися ми допоможемо. Наші голоси у вас є”, – відповів Соболєв.

Депутати неодноразово закликали приїхати шахтарів під стіни Верховної Ради 17-го жовтня і підтримати скасування депутатської недоторканості.  Вони вважають, що люди повинні виходити на масові зібрання. Лише так можна донести свою думку до народних обранців.

На питання з ким нардепи готові об’єднатися у парламенті Соболєв відповів: “Аби була добра справа”.

Віктор Сапожніков зауважив, що болючим наразі є бюджетне питання. Зокрема, згадав про проблему  децентралізації.

“Бюджету завжди не вистачає. Але такі витрати, які стосуються пільг пенсіонерів, харчування дітей, учасників АТО не повинні перекидати на місцевий бюджет. Це порушення Конституції України”, – бідкається міський голова.

У відповідь нардепи висловили слова підтримки і критикували нинішній уряд.

Соболєв розповів, що вони будуть добиватися створення Антикорупційного незалежного суду в України. І тільки завдяки цьому можна буде вирішити практично усі гострі питання міста і держави в цілому.




коментарів: 3
  1. припустимо, бюджету в нововолинську завжли не буде вистачати, так як трійця сапожніков-сторонський-рожелюк накручують собі заробітні плати і доплати до них, немов сталевари в цілодобовій праці, а плюс оточення, який тут бюджет витримає, а головне ж результати роботи тільки погіршуються, зате гучні є аплодисменти, ну що ж аплодуєм далі і говорим, говорим, говорим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця